Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Santai Bersama BEN ASHAARI

Salam.. nak join gaklah walaupun dah agak lambat.... tadi agak kebusyan menyetelkan keje. dapat masuk kejap2 jer... nak blogwalking pun x sempat..... dpt singgah kejap2 jer...
teringin nak hack Belog MTT @ http://www.lailyqaisyirah.com/ sbb ladybird dia chomeelll sangat. :) & satu lagi blog Lulu @ http://lulu-pages.blogspot.com/ sbb Lulu ni rajin sangat update blog dia sampai x menang nak singgah semua N3.... x mcm akak ni ... akak ni rajin blogwalking jer dik tapi x rajin update blog... :B
tumpang baca jer yer kat blog korang & yg lain2 nanti InsyaAllah... :))

6 comments:

BeloG MTT said...

Umangaihh ada lagi yang nak hacked BeloG MTT ..hehe Jangan hacked betol betol taw sis..Sian MTT.. =='

hajar said...

hahah... akan difikirkan kemudian...

PapaMacho said...

Hi Hajar.. Sibuk meng"hack blog orang yee..? Papa singgah jap kat blog comel ni dan follow.. =)

hajar said...

heheh... tq Papa...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... belog MTT nak kena hacked... habislah... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

genkconer said...

Genk singgah sini dan follow
Nak tengok sapa yang nak kena hack..adakah genk??hehe

Jom join segmen kat blog genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html