Thursday, January 9, 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..


Assalamualaikum.....

Dah lama sangat tak join Segmen.... kali ni ni join segmen En. Abak pulak. Sesapa nak join boleh ler klik kat link tu ye...




49 comments:

Abak's Role said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini ^_^

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

ikhwan yusuff said...

singgah n follow sekali..:)

Karimah Zulkafali said...

Follow sini dan mohon follow back :) Datang dari segmen yang sama ^_^

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Cik Puan said...

Salam ukhwa...done follow awak..datang dari segmen abak
http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Rieya Ramlee said...

Singgah dari segmen yang sama :)
Done follow jugak..

http://charliejoined.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nurul Hidayah said...

Salam ukhwah... bw dari segmen yang sama^^ Nurul follow sini :)
http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nurul Faiz said...

singgah dari segmen yg sama..

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

salam perkenalan..

Nurul Faiz said...

singgah dari segmen yg sama..

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

salam perkenalan..

Khir Khalid said...

Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini.. Salam ukhwah.. :)
http://www.khirkhalid.com/2014/01/ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

Dzureen Darwis said...

Hai saya singgah dari segmen yang sama dan follow sini. http://dzureendarwis.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Dzureen Darwis said...
This comment has been removed by the author.
Dzureen Darwis said...
This comment has been removed by the author.
Dzureen Darwis said...
This comment has been removed by the author.
Dzureen Darwis said...
This comment has been removed by the author.
Denaa Kiddo said...

Singgah dari segmen sama :)
Follow sini :)
http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

wawaabdhadi said...

wawa datang dari segmen yang sama dan follow hajar :D
Selamat berkenalan ^^

Liana Sulaiman said...

semoga berjaya.. dari segmen yang sama

http://lianasulaiman96.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Engku Muzahadin said...

Gemawan senja menyapa sepi,
Berkolek sampan kemudi ke hulu;
Berkayuh laju hamba ke mari,
Ke teratak ini singgah dahulu.

s.a.l.a.m.k.e.n.a.l.b.e.r.t.a.l.i.k.a.n.u.k.h.w.a.h

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

ummiaisys said...

salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

AyuInsYiraH said...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

dilakhir said...

follow sini.. follow me back ye :)

Jie Susanos said...

Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
done follow :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Sis Vee said...

salam ukhwah . dtg dr segmen yg sama .
http://veesandy.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

follow sini(283)

mayrahazim said...

Assalamualaikum.. singgah dari segmen sama... mayra follow sini yer.. jemput jalan2 ke blog mayra.. ^^, http://mayrahazim.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

dyla atsuya said...

Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
jom join segmen/ GA yang lain jugak

I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

Miss Aida said...

Salam, miss dari segmen yang sama ^^

Isi tabung.
Salam ukhwah :)


http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

datang ziarah dari segmen yang sama.

Aku Penghibur said...

Selamat bersegmen, all the best ^_^


Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

ainloly said...

hai :) singgah sini dari segmen yang sama. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Mie Jf said...

datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Liniey Nor said...

singgah dr segmen yg sama..done follow here :)

Awan Samudera said...

morning! singgah sari segmen sama. Done follow sini.. #289

http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Syuhada Baharudin said...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
follow done.
all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ezelovesse7en said...

Singgah dari segmen yang sama.
http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Muhammad Yunus said...

Assalamualaikum dan salam berkenalan... datang dari segmen yang sama... singgah dan follow... jemput singgah ke blog saya :)

http://mohdyunus89.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nanie said...

Singgah dari segmen yang sama... All the best!
http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Wan Maruzen Wan Husain said...

Salam singgah dati segmen yang sama...#293

http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

amira solehudin said...

Datang dari segmen yang sama ..
Mira dah follow awak jugak :)
Jemput datang ke blog Mira

http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

salam,,,saya datang dari segmen yang sama,..... =)
Saya dah follow awak....jemput datang dan follow blog saya ye... =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

pjie said...

Dari segmen yang sama, datang blogwalking dan followed.
http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
Salam perkenalan…

Khairul Bariah said...

salam, hai...saya datang dan follow. feel free hit me back yeah.
http://sweetmemories4u.blogspot.com/

cik sweety said...

salam ukhwah, done follow ^^,

join too..

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

salam perkenalan ^^

munirah rahman said...

All the best :)
Dari segmen yg sama

Pha Is said...

salam ukhwah... datang singgah sini dari segmen yg sama.

Fiza Rahman said...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html