Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum... jom2 join segmen nih... aritu konon kata malu nk join segmen tapi join gak (X_X).
hehe.. meh le kritik ape2 yg patut.... ape2 jer aku x kisah... aku adalah seorg yg positif terhadap kritikan.. cheewahhh...

15 comments:

azam said...

hehehe....menarik dah ni....janji hati senang...keep it up

cik najihah said...

tenkiu datang blog komen :)
blog da nice da tapi kenape ruang post entry macam pelik ye hiii

BERT said...

apekate akak besarkan sket ruangan entry..kecikkan sket ruangan widget hehe jgn mareee..

azlia mj said...

komen saye same ngan cik najihah ngan BERT..;))

http://purnamalie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

sue perbs.. said...

hehe.. haah la.. slalu ruang entry lgi besar dri widget.. yg len ok je

hajar said...

hehe.. thx kengkawan... dah set balik ruangan n3 bg besar....:DD

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

kenapa follower sekerat je nmpk..urmm..mungkin nk lg baik buat header sendiri mcm abg ben..n perkemaskan lagi bhg. sidebar k;)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Buat satu je sidebar k. Dua sidebar tu sempit sgt la. Cuba tgk widget follower tu, dah x nampak dah rupa.

Blog archive pulak berjela. APa kata buat scrollbar untuk dia. Mesti cun. =)

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah...komen saya: mungkin kena besarkan sikit untuk side bar tu...biar widget yg ada tu nmpk kemas sikit.

Atiqah Sa'ahiry said...

xpelah hajar x kritik kt blog tqa..orang first datang komen kt blog..ahha..

ada header best,,header ne macam trademark blog , or macam produk mesti ada slogan dan ahha..dh start merepek daaa...

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Atika Farha ;D said...

mana ye bloglist? tak jumpa :)

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali