Saturday, January 5, 2013

scramble egg


Assalamualaikum.....

Aku ni bukan lah pandai masak sgt sampaikan scramble egg yg punyelah senang tu aku tak reti buat... nasib baik le ada chef mat gebu... jadinye paham2 jer lah yer... kalu sesapa yg tak tau nk buat telur ni mcmana... terjahlah resepi kat blog chef mat gebu .... 

Scramble egg ni pun salah satu makanan nostalgia aku kat SMV muar thn 95/96... hehe.... bile aku post gambar ni kat face book & tag beberapa rakan yg sama2 dok hostel dulu... berduyun2 komen masuk... hehe  seronok betul membangkitkan nostalgia dgn kawan2.... (*-^)

8 comments:

Azzah said...

sedapnya cicah roti..:)

Raudzah Zahari said...

hye Hajar..hay..anyway Scramble egg ni pun one of my favorites tau..senang and sedap..kalau malas masak..yang ni selalu jadi pilihan..

nanakimie said...

letak sos tambah sedap,hee...

Kakzakie said...

Sak iki orak pande masak pun wes penak hajar janji rajin google wahe hajar mesti pande kakak pun ngono jugak...

Cho Zila said...

akak kalau duk hotel cari scramble eggni... ha.. ha.. buat sendiri kat rumah malaihler pulak...

Kesuma Angsana said...

mmg sedap

makcikkantin said...

huhu....nak lagi best, letak cheese masa masih panas....& see the cheese melt....

Golden Rose said...

zaman2 study dulu scramble egg adalah heaven...kalu bleh masak scramble egg mcm dah lulus ujian menantu pilihan ja....hahaha