Saturday, January 5, 2013

27 tahun telah berlalu.....



Assalamualaikum..... 

Tanpa aku sedar sudah 27 tahun berlalu meninggalkan zaman kanak2. Gambar kat atas tu diambil masa aku darjah 1. Minggu lepas classmate aku post gambar ni kat facebook. bila gambar ni di tag ramai jugak la kawan2 lama yg lost contact sebelum ni muncul balik... memang seronok mengimbas nostalgia lama.

Alhamdulillah masing2 dah punya keluarga & mempunyai kerjaya yang bagus. hinggakan antara kami mendesak untuk mengadakan reunion. menemukan semula sahabat2 lama yg terpisah dek jarak dan waktu (ayat drama la pulak :p) entah bila akan terlaksana ... belum ada jawapan.

semoga impian kami utk bertemu semula akan terlaksana suatu hari nanti...... Aminn...

2 comments:

Raudzah Zahari said...

childhood memories..love this time..terasa cute aje zaman-zaman ni..cikgu pun ramai sayang!!! he..he..

Kesuma Angsana said...

lama tu !