Saturday, April 13, 2013

Meniti hari2 terakhir....

Assalamualaikum....

7 tahun lepas aku dapat offer kerja kat tempat ni.... masa tu aku memang nak sangat pindah kerja dari tempat sebelumnya....

sepanjang tempoh 7 tahun ni dah macam2 benda aku belajar & lalui.... 15/4/13 ni aku akan serahkan surat resign pada manager. jadi, 15/5/13 akan datang akan tamatlah tempoh perkhidmatan aku.

kawan2 minta aku memikirkan semasak2nya dan itu pun telah ku lakukan..... mmg dah lama aku impikan utk bekerja dgn waktu yang sangat flexible... dalam masa yang sama aku dapat meluangkan lebih banyak masa dengan iman....

kalau mengikut gaji yang ditawarkan mmglah jauh beza dengan yang aku dapat sekarang.... tapi inshaAllah.... aku akan dapat manfaatkan dengan sebaik2nye....

Doakan aku tabah menempuh cabaran baru ditempat baru ye kawan2....

dalam tempoh hari2 terakhir kat sini aku akan selesaikan mana2 kerja yang tertangguh & beberapa nota yg harus ditinggalkan pada penggantiku nanti....

7 comments:

tenku butang said...

good luck dear.. diman2 pun ada rezeki kan.. moga Allah mudahkan.. =)

hajar said...

Tq tenku butang.... Dah follow gak....

win3 said...

Semoga tabah dan tetap yakin bahwa rezki allah itu ada dimana mana

Kesuma Angsana said...

all the best yer.. doakan yg tebaik !

Knor said...

bumi ini sgt luas rezeki dimana2..semoga dipermudahkan

makcikkantin said...

Selamat bertugas du tempat baru

Mohd Selim Zainal said...

Insaallah moga di tempat baru nanti lagi sukses k...

mselim3