Thursday, April 18, 2013

korean drama - you're still the one



Assalamualaikum......

Aku tak tau sejak bila aku giler sgt dengan drama korea ni. Tapi yang pasti kalau boleh semua drama korea aku nak tengok. tambah lagi sejak aku tau ade ONE HD lagi lah bertambah2 minat aku (errr... one hd ni dah lama kot tapi aku jer yg baru tau... old fashion tol aku nih... huhuhu)

Antara drama korea yang aku suka you're still the one. siapa pelakonnye ntah aku x tau yang aku tau na han joon, sung yoon, kang chae rin, kang woo jin, see hee, na ra, dong chul, do jung... errrr lagi sape eh? haa si kecik na mi so... haha siap menghafal nama watak2 lagi.... kalau mak aku tau nihhh.... mau berbakul kena tazkirah... hurmmm... dah minat nak wat cmne? ye dak? huhuhu...

full house take 2 dah habis & sekarang ganti dengan cheongnam dong alice.... best gak citernya... semalam baru episod satu mlm kita sambung tengok epi 2 yer... tata....


7 comments:

Knor said...

seronok le ada masa nak menonton..

:: Cik Viva :: said...

apa dah jadik ye skarang ye? adakah husband dia dah kahwin dgn pompuan kaya tu?? sakit ati sy tengok dulu masa awal2 episod tu masa husband dia kena sabotaj pasal botol shampoo..jahat pompuan kaya tu kan..

Irfa said...

dik Hajar
nama Hajar cam anak kecik saya la ;)
malam ni jgn lupa tengok..dah ternoda dah han jon..hantu betul la
# tgk dari episod pertama lagi.huhu

Kakzakie said...

Kakak tak boleh ikuti bimbang dah mengikuti nanti ketagih...

makcikkantin said...

makcik belum pernah lagi melayan citer korea ni...tapi adik makcikk gilerrrr

Kesuma Angsana said...

layan juga yer !

Nurul Atiqah said...

salam kenal..singah sini dan follow..

blm pernah tengok citer ni..macam best je..:)