Monday, March 4, 2013

AKU BUKAN BLOGGER TEGAR....

Assalamualaikum.....

Apa khabar kawan2? lama dah aku x update blog nih...

kenapa??
- sebab x de idea ke??
  - x de lah...
- sbb malas ke?
 - x jugak..

sebab.... sebab... aku selalu busy giler..... mcm2 masalah ade...
nak kata org lain pun kerja gak apesal boleh jer update blog apesal aku x bleh??
sbb tempat duduk aku kat opis nih x clear. kang tengah sedap2 aku menaip tetiba ade jer org kat blkg aku kan naya... kalau setakat opis mate yg biase2 ni x pe diorg da paham sgt dah... dibuatnya boss2?? nanti kang x pasal2 boss kata... g balik skg sok2 x payah dtg dah. kan naya!!.

kat rumah pun aku busy giler layan iman... kang kalau bukak pc dia lak yg update blog tu bukan aku.... huhu... sedangkan aku pegang h/p pun dia sibuk gak nk pegang. inikan pulak pc yg aku x bleh nk masukkan kat dlm poket... x pasal2 2 beranak ni keras kena karan....waawaawaaa......
kalau org nak kata alah macam lah kau sorang jer ade anak org lain pun ade anak, lagi ramai. boleh je pun update blog... errr.... aku nk jawap apa?? owh aku dah jawap kat atas tu "kang x pasal2 2 branak keras kena karan" . ini bukan citer tipu citer betul..... x tipu punya.... ade mase yg sikit2 tu aku jengah la jugak blog kengkawan ....

pada kengkawan yg masuk blog aku tapi x de update tu paham2 jerlah yer.... tengok jerlah n3 lama2 tu je yer...

mekasih....

9 comments:

Knor said...

knor pun sibuk juga..tapi dlm satu hari compom menelaah buku atu klik utk membaca.

baca blog kekawan pun best juga:)

win3 said...

saya juga bukan blogger yang tegar...tapi saya setuju dengan Knor

Kesuma Angsana said...

hehehe faham sgt tu... blog hanya sampingan ajekan !

Cho Zila said...

biasalah kita masing2 ada dunia sendirikan.. pada akak okler asal der blog..

Nurul Najihah said...

xpelaaa : lgpom update blog nie bukan perkara wajib..heee

btw name anak sis same cm name anak sedare najihah :)

Kakzakie said...

Kena belikan iman satu. Tak pun bagi Iman hp, Hajar guna pc...

makcikkantin said...

Kena bagi iman satu mainan yg serupa....

Kesuma Angsana said...

slm singgah bila demam sedikit kebah. TQ atas doanyer ye

Aiyang disayang said...

singgah sini..... asalkan hajar jgn hilang terus sudah... :))