Monday, October 31, 2011

tukar department...?

Assalamualaikum....

Selamat tinggal Imp Dept...... harini hari terakhir aku dekat Imp dept. walaupun masih dalam company yg sama. dept jer yg bertukar... tapi aku sedey gak melepaskan keje aku skg... ape2 pun thanks to top management yg bagi kepercayaan... smg aku bertambah berusaha utk memajukan diri dgn job baru ni...

7 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
TAHNIAH DENGAN JAWATAN BARU.

hajar said...

Salam... terima kasih..:)

Cho Zila said...

best gak tukar2 deptni kan akakni keje ni dah buat berbelas2 tahun tak leh tukar2...

Niena Pengembara Ilahi said...

Assalam.. tahniah :)

keje ngan lebih rajin :)

eB ezrin said...

naek pangkat yer? tahniah
selamat hari raya aidiladha buat anda juger :)

Niena Pengembara Ilahi said...

Assalamualaikum akak... salam Aidiladha ye :D

leyzajamil said...

alhamdulillah..tahniah..skurang2nya pihak majikan memberi kepercayaan & keyakinan dengan kebolehan pn hajar..
jemputla singgah ke http://www.1001impianhidup.com/ ada sesuatu yang boleh mengawal stress kita seharian...