Friday, September 7, 2012

DALAM DIAM SIAPA BERKATA2

Assalamualaikum....

apa khabar semua? pagi ni sampai opis on pc check email tetiba ternmpk email e kad dari irma hasmie... meh aku share kat sini... jom semua kita doakan kawan2 kite...


10 comments:

kakcik said...

Berdoa tidak perlukan bayaran, kan? :)

DekNie said...

Doa adalah senjata orang mukmin...
sama-sama la kita doakan untuk kesejahteraan famili, rakan-rakan dan seluruh muslimin dan muslimat seluruh dunia.. Amin...

Kakzakie said...

Sebab itulah bila berdoa jangan lupa sebut rangkuman muslimina wal muslimat, mukminina wal mukminat...

Kesuma Angsana said...

betul tu, setuju ngan kakzakie

Kazman / Sue said...

doakan kebaikan sesama rakan memang di tuntut... baik untuk diamalkan...

Jamal k ahmad said...
This comment has been removed by the author.
Knor said...

betul..setuju sgt..di masjid,bila kita solat berjemaah,dalam ramai2 tu hanya seorg yg di terima doanya,yg begitu dekat dgn Allah . Allah akan makbulkan doa2 yg lain.

makcikkantin said...

betul tu...doa tak kena duit kan

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sy pernha dengar..
kita berdoa utk org..
malaikat akan doa yang sama utk kita..
doa malaikat lagi makbulkan :-)

aimaniman said...

sentiasa doakan yg terbaik untuk murid2 calon spm smoga dapat buat yg terbaik...

dah doa rasa tenang jer kann