Thursday, July 11, 2013

KOREAN DRAMA : JANG OK JUNG

Assalamualaikum.......

Sekarang ni drama korea dekat ONE HD mmg dah jadi kegilaan aku... x tahu kenapa. sebab citer2 dia best kot... kot la....

selain dari drama yg dah lps2 sblm ni, sekarang ade satu drama yg bersiaran setiap hari isnin & selasa . JANG OK JUNG. aku mmg suka giler dengan drama ni sbb dgn ketulusan hati ok jung tu mase sebelum dia jadi gundik & permaisuri..... ok jung tu pun cantik sangat.... err .... raja lee sun tu pun hensem gak dengan senyum senget dia..... heheheh.

2 episod yg lepas tu aku tgk gitu2 jer sbb terase ok jung jd kejam & terlalu cemburu.... tapi arini aku terase nk tgk on9 lak utk epi last.... errrr..... sedih !! kesian lak dgn ok jung.... peminat drama korea harus tgk drama nih....

                    'LIVE IN LOVE'






3 comments:

Irfa said...

dh last episod ke?
tak follow sgt,tgk gitu2 je

hajar said...

lom lagi irfa.... saya tgk on9 td....

Kesuma Angsana said...

x followlah citer ni, best ker !